Een regel voor netwerkpakketten inschakelen of uitschakelen

Zo schakelt u een regel voor netwerkpakketten in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionFirewall in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Pakketregels.

Dit opent een lijst met standaardregels voor netwerkpakketten die door Firewall zijn ingesteld.

4. Selecteer in de lijst de noodzakelijke regel voor netwerkpakketten.
  5. Gebruik de schakelaar in de kolom Status om de regel in of uit te schakelen.
  6. Sla uw wijzigingen op.